Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Wij verpakken alle bestellingen als leuke pakketjes of brievenbuspakjes. 

LET OP; 

ivm belasting bij bezorgservices naar aanleiding van COVID-19 kunnen leveringen wat langer onderweg zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen uiteraard ons best om spoedig te kunnen leveren. 

Verzenden binnen NL: €3.95 - Gratis vanaf €45,-

Verzenden naar België: €7.95 - Gratis vanaf €60,-

In de maand mei verzenden we alle bestellingen binnen NL gratis! 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 22:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je dient ons wel te mailen alvorens je ons je bestelling retourneert. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via administratie@werifesteria.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

LET OP;

Om hygiënische redenen nemen wij geen haaraccessoires of oorbellen retour.  Heeft u hier wel vragen/klachten over, neem dan alsnog contact op met administratie@werifesteria.nl

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met administratie@werifesteria.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Service

Werifesteria

Stay in Touch

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

kvk nummer: 72358270

BTW nummer: NL002209144B61